Iako kiša kuca na vrata svaka vremenska prilika je prilika da svaki slobodan trenutak sa detetom provedete u igri napolju. A u jednu takvu avanturu vode vas jedan veliki i jedan mali dečak, Zare i Strale.

PSX_20191109_220401.jpg

Taj dan kada su dva mlada momka upala u travu, počeo je i kao svaki drugi. Jedan dečak je slagao, drugi je složeno rušio. Tata je radio svoj posao, mama je radila svoj posao. Sve je delovalo mirno i tako uobičajno.

PSX_20191109_220420.jpg

Ali slutilo je i da će to biti jedan dobar dan.

Dok su se braća igrala, naišla su na kamen. Pomislili biste “Kamen, pa šta”, ali taj kamen je bio čaroban, pipnite ga i uverite se sami.

PSX_20191109_220439.jpg

Taj čaroban kamen bio je ulaznica u jedan svet sa velikim životinjama, neki bi rekli džinovskim, koje proizvode različite zvukove. Probajte da ponovite šta je to rekao jedan miš veći i velikog Zareta ili velika pčela koja je velika kao tri mala Straleta.

Knjiga Zare i Strale u travi jeste knjiga koja zove na akciju i uz pomoć koje možete da krenete u avanturu sa detetom bilo da ste napolju ili kod kuće. Dovoljno je samo da pipnete kamen u knjizi i on će vas odvesti do čarobnih mesta i životinja, ponavaljajte zajedno sa Zaretom i Straletom zvuke koji se čuju u knjizi i na taj način razvijajte govor i jezičke spsobnosti.

A ako se i dalje dvoumite, delim sa vama još jednu informaciju, a to je da je autor knjige, Viola Vološin, logoped po zanimanju, a knjigu je odlučila da napravi da bude takva da nijedno dete neće bežati od nje.

 

signature

 

ZARE I STRALE U TRAVI  možete poručiti preko sajta

логоКозИзд.png

 


Post je napisan u saradnji sa proizvođačem, što ni na koji način nije uticalo na formiranje mog mišljenja o proizvodu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.