Kako mogu zakazati procenu detetovog razvoja?
Kako bi zakazali defektološku procenu potrebno je da popunite kontakt formu, da pošaljete mail na pitajtedefektologa@gmail.com ili da pozovete na broj 063 690 336. U najkraćem roku dogovaramo termin koji vam odgovara.

Gde se održava procena?
Defektološka procena se uvek obavlja na adresi Edukativnog kabineta “Pitajte defektologa”, koji se nalazi u Beogradu, na Dorćolu u Ulici Tadeuša Košćuška 66. Do kabineta se lako dolazi, lokacijski je u blizini bazena na 25. maju.

Ukoliko nismo u mogućnosti da dođemo lično na procenu koje su opcije?
Uvek možete zakazati online konsultaciju koja se održava preko Skype-a ili Zoom-a. Online konsulatciju možete da zakažete iz bilo kog dela sveta. Zakazivanje termina se vrši na isti način kao i zakazivanje procene.

Da li je dovoljan jedan online sastanak?
Broj zavisi od vaših individualnih potreba. Dosadašnje iskustvo govori da se uglavnom sretnemo bar još jednom nakon prvih konsultacija.

Koji su benefiti online konsultacija?
Imate dovoljno vremena da pitate sve što vas zanima o razvoju Vašeg deteta i načinu stimulacije razvoja. Vreme je posvećeno samo vama, nema žurbe i nije potrebno uklopiti dolazak. Dobijate potrebne informacije i savete za stimulaciju razvoja kod kuće.

Zaštita podataka i informacija?
Sve informacije, kao i video zapisi (ukoliko postoje) se ne dele dalje, sa trećom stranom. Nakon konsultacija video zapisi se brišu (osim ukoliko dogovor nije drugačiji).

Koja je cena usluga?
Cena usluga zavisi od njene vrste, detaljno možete pogledati

MSc Marija K. Ršumović, master defektolog