U organizaciji Udruženja “Plavi čuperak”, 3. juna biće održana tribina “Od saznanja do tretmana” koja je namenjena defektolozima, logopedima, stručnim saradnicima, vaspitačima, nastavnicima, učiteljima, studentima i roditeljima. Tema tribine je jako važna, jer to je jedan može se reći dug put koji nosi određene izazove i prepreke. Predavači na tribini su stučnjaci sa godinama iskutva i roditelji, te verujem da će biti sjajna razmena znanja i iskustva.

U nastavku delim poziv za tribinu i nadam se da se vidimo tamo 🙂

Pozivamo vas da prijavite učešće na tribini koju organizuje Udruženje “Plavi Čuperak” u subotu, 3. juna. 2023. godine od 10.30 časova u sali GO Vračar, Njegoševa 77 u Beogradu. 

Inicjiativa za organizaciju tribine je nastala u okviru članova Udruženja, koji poseduju dugogodišnje iskustvo u obrazovno-vaspitnoj praksi u oblasti specijalne edukacije i rehabilitacije, sa idejom, da kroz saradnju i umrežavanje sa profesionalcima iz srodnih i relevantnih oblasti i roditeljima/starateljima razmene informacije o značaju ranog razvoja kod dece, pravovremene intervencije i pružanja podrške deci sa teškoćama u razvoju i njihovim porodicama. 

Učešće na tribini je namenjeno defektolozima različitih profila, vaspitačima, nastavnicima, stručnim saradnicima, saradnicima, studentima i roditeljima. Stručni skup je odobren u Zavodu za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i nosi 1 bod, dok će se stručnim radnicima u socijalnoj zaštiti za učešće na tribini priznati 5 bodova u Komori socijalne zaštite. 

Kotizacija za učešće iznosi 2800 dinara po učesniku. Kotizacija za studente je sa popustom i iznosi 1400 dinara. Prisustvo roditelja na tribini je besplatno. Broj učesnika je ograničen. Kotizacija obuhvata: pristup tribini i diskusiji, materijal sa skupa, sertifikat o učešću, koktel.

Rezervacija učešća se vrši putem popunjavanja registracionog formulara na linku https://forms.gle/Y1WhAqtFQs3voFYx8 do 15. 5. 2023. godine, a po dobijanju povratne informacije o potvrdi rezervacije je potrebno da dostavite skenirani dokaz o uplati kotizacije do 25. 5. 2023. godine. 

Za sve dodatne informacije poslati upit na imejl-adresu: 

infoplavicuperak.udruzenje@gmail.com

Dobrodošli!

S poštovanjem,

Organizatori stručnog skupa:
Viola Povše Ivkić, specijalista opšte defektologije, logoped,  reedukator
Marija Đorđević, diplomirani defektolog- oligofrenolog
Ana Nikolić, master defektolog- oligofrenolog
Tatjana Ilić, diplomirani defektolog- oligofrenolog
Nataša Mandić, diplomirani defektolog- oligofrenolog
Suzana Miković, master defektolog i porodični psihoterapeut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.