Znate one igračke koje kupite deci, a vi se više izigrate sa njima? E pa takva je situacija i sa ovom bojankom grebalicom, namenila sam je za decu, ali sam i dve slike (za sad 😁) “obojila” sama. Ali ovo nije jedina “vrednost” ove bojanke, već su ove stranice sjajan “ulaz” u svet bojenja za decu koja nisu oduševljena bojicama i bojenjem.

Bojanka je izdanje Kreativnog centra  i ovo je nova vrsta bojanke gde za bojenje nisu potrebni flomasteri i bojice, već jedan štapić, možemo reći i da je čaroban – jer dok pravimo pokrete sa njim po crnom delu papira stvaraju se najdivnije pastelne boje (ovaj pegaz ispod je završio na kraju u ramu i na zidu u mom kabinetu 🦄).

Ukoliko dete nije zainteresovano za bojenje ovo može biti način da dete motivišemo za nešto novo, nije potrebna velika preciznost kao kod bojenja klasične bojanke (a njima će svakako biti još reči), dozvoljeno preći i okvire i linije. A kada crna slika “eksplodira” u boje na poleđini imamo kratak opis životinje koju su bojili.

IMG_20191208_103412

Verujte mi na reč da je ova bojanka potrebna vama, koliko god godina imali!

 

signature

 

 

VEKTORKI-LOGO-15mm-Znak-Kreativni-Centar-Cirilica

GREBALICA – ČUDESNE ŽIVOTINJE možete da nabavite preko sajta
IZDAVAČKE KUĆE KREATIVNI CENTAR
www.kreativnicentar.rs


Post je napisan u saradnji sa Izdavačkom kućom što ni na koji način nije uticalo na formiranje mog mišljenja o proizvodu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.