Pre nego što izađe i treći, poslednji deo trilogije, da se podsetimo kako je sve počelo!

Upoznaj desetoro najgore, ali najgore dece na svetu!

Svako od njih ima ponešto što ima svako od nas: Smiljka ne voli da sprema svoju sobu, a prljavština će otelotvoriti nešto strašno. Bane voli da drema na časovima i bali toliko da će ga to uvaliti u nevolju. Ogi je preterano ozbiljan i ništa na svetu ne može ga zasmejati, izuzev jedne neobične činjenice. Petra kinji brata i najveća je svetska cmizdravica, Si Ma mora uvek da bude u pravu i odlično mu ide računanje, Sofija mnogo voli da gleda te-ve iz svoje omiljene sofe. Vanja voli neobične ljubimce, dresira ih na krajnje čudan način i ne voli češalj. Polka Perpetumobilka ima pundravce u stražnjici, koji je teraju na nekontrolisano kretanje, uvek i svuda, a naročito u muzeju porcelanskih figura. Časlav Čeprkalo kreiraće nezamislivu gromadu od iščeprkanih stvari, a Vetrovita Verka sviraće tubu i postići svetsku slavu na način koji ne preporučujemo nikome. Svakome od njih Dejvid Valijams ima ponešto da kaže.

Najgora deca na svetu, Valijams

Valijams je rekao da je napisao knjigu kratkih priča imajući na umu nevoljnog čitaoca, nekog ko ne uživa u knjigama. Želeo je da stvori knjigu dragu svima bez obzira na njihove čitalačke sposobnosti, što je dodatna preporuka za svu decu, bez obzira na savladani nivo čitanja. Sva deca sveta jednako razumeju humor, pa makar on bio i valijamsovski uvrnut, ili pogotovo baš takav.

Nakon ovog opisa teško je poverovati da postoje gora od Najgore dece na svetu, ali novo izdanje koje uskoro stiže na police će nas možda uveriti u to.

A ukoliko biste ipak posedovali primerak knjige Najgora deca na svetu, učestvujte u darivanju koje organizujem sa izdavačem Propolis books

Šta je potrebno da uradite:

  1. Da lajkujete Facebook stranicu Pitajte Defektologa i ProPolis Books,
  2. Da ostavite jedan komenatar na ovu objavu na gore pomenutoj stranici Pitajte Defektologa,
  3. (može, ali ne mora) Da zapratite Insagram profil @pitajtedefektologa.

Igramo se do ponedeljka 29.07.2019. .godine do 20h kada ću slučajnim odabirom izabrati jednog dobitnika. Darivanje je otvoreno za sve koji knjigu mogu da prime na teritoriji Republike Srbije.

Srećno!

signature

One thought on “Knjiga na dar -Najgora deca na svetu, D. Valijams

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.