Oduvek sam volela decembar, jer kako počne decembar to je znak za ukrase, šljokice, jelku, poklone, ali i Božićne priče i filmove. Jedan od omiljenih crtanih filmova mi je bio Rudolf – irvas crvenog nosa. Iz tog razloga mi se i dopala ova slikovnica u izdanju Pčelice – NOVOGODIŠNJA IRVASIJADA.

Autor priče je Dušica Bojović, pa to već najavljuje da je ovo priča koja može biti sjajno štivo za čitanje u vrtićkim grupama.

PicsArt_12-08-09.29.57

 

Cela priča je napisana i primerena je modernom dobu, pominju se i igrice i računari i gazirani sokovi. Na jedan zanimljiv i deci primeren način poslate su jako važne vaspitne poruke. Priča govori o uticaju prekomerno provedenog vremena za laptopom, kao i o preuzimanju odgovornosti za svoje postupke.

Pročitaćete zašto je važna zdrava ishrana, ali i zašto je bitno poštovati dogovore, biti vredan i dobar drug. Da li je u redu rugati se i pevati podrugljive pesmice?

A kroz sva ova pitanja i odgovore naš saputnik je vilenjak Sima, kome je Deda Mraz dao jako važan zadatak, koji kao po pravilu nije mogao da prođe glatko, a ukoliko vas zanima kako je Sima rešio problem lenjih irvasa pronađite ovu novogodišnju slikovnicu kod drugara iz Pčelice.

 

signature

 

 

 

 

 

Pcelica-LOGO-NEW-RGB

Slikovnicu NOVOGODIŠNJA IRVASIJADA
možete da poručite sa sajta izdavača
PČELICA
www.pcelica.rs

 


Post je napisan u saradnji sa Izdavačkom kućom što ni na koji način nije uticalo na formiranje mog mišljenja o proizvodu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.